A Nemzeti Agárgazdasági Kamara az Élelmiszeripari Igazgatóság által szakmai konferenciát szervez „Együtt az élelmiszeriparért” –Élelmiszer-higiénia és -biztonság közepes-és nagyvállalatoknak témában.
A rendezvényen előadóként részt vesz a Bay Zoltán Kutatóközpont két kollégája is Dr. Koós Ákos és Pércsi Szilárd.
Rendezvény helyszíne:
Rubin Wellness & Conference Hotel
1118 Budapest, Dayka Gábor utca 3.
Rendezvény időpontja:
2019.január 15.
10.00-15:00 óráig
Részletek:
https://www.nak.hu/images/Kamara/Hirlevel/Meghivo/Mellekletek/2019/AM_elipkonf_20190115.pdf
A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A REGISZTRÁCIÓ az alábbi linken érhető el: https://miniapp.nak.hu/nak-regisztracio/higienia190115/
Bővebben a konferenciáról: http://elelmiszer.hu/gazdasag/cikk/folytatodik_a_nak_konferenciasorozata?utm_source=newsletter&utm_medium=elelmiszer_online_napi_hirlevel&utm_campaign=23866